Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
9

15/04/2018 20:17

Hightech & Industry

Kneppelhout levert zeer professioneel advies, welke aangenaam is afgestemd op de persoonlijke behoefte.

  • Evaluatie na afronding zaak
8

12/04/2018 13:47

Agri & Food

Deskundig en correct bij contact.

  • Evaluatie na afronding zaak
9

26/03/2018 19:58

Circularity

Mijn ervaring met Kneppelhout is zonder meer positief. Er werd snel duidelijkheid gegeven omtrent de mogelijkheden en kansen op success. Naar aanleiding daarvan de strategie afgesproken en deze is consequent gevolgd met een succesvolle afloop tot gevolg.

  • Evaluatie na afronding zaak
9

26/02/2018 11:04

Hightech & Industry

Mijn ervaring is zeer positief, snelle uitvoering, persoonlijke touch i.c.m. hoge mate van professionaliteit

  • Evaluatie periodiek
10

14/02/2018 08:58

Hightech & Industry

Goede en snelle service, je wordt serieus genomen

  • Evaluatie na afronding zaak
8

13/02/2018 17:36

Hightech & Industry

Vlot contact. Na het eerste gesprek heb ik meerdere keren contact opgenomen. Daarbij ben ik steeds direct geholpen op een professionele en prettige wijze.

  • Evaluatie periodiek
9

29/11/2017 20:37

Arbeidsrecht

Deskundige en professionele dienstverlening op basis van een persoonlijke benadering. Mijn contactpersoon fungeerde als sparringpartner ook waar het de niet louter juridische elementen van de zaak betrof. Vrijwel onbeperkt bereikbaar voor vragen en snel antwoord op vragen.

  • Evaluatie na afronding zaak
9

27/11/2017 20:46

Asia

Proactive, fast, client-oriented and delivering on and above expectations.

  • Evaluatie na afronding zaak
9

27/11/2017 09:48

Arbeidsrecht

Komen gemaakte afspraken keurig na. Krachtig op de inhoud en plezierig in de omgang.

  • Evaluatie na afronding zaak
8

21/11/2017 10:15

Intellectueel eigendom

Kneppelhout komt bij mij over als een deskundig kantoor met goede kennis van zaken. In de laatste case heeft mijn contactpersoon mijn zaak voortvarend aangepakt. Deadlines werden goed in de gaten gehouden. Ook het research werk was zeer goed gedaan.

  • Evaluatie periodiek
9

20/11/2017 21:02

Arbeidsrecht

Goede ondersteuning en bruikbare informatie, zodat er gezamenlijk gewerkt kan worden aan een beslissing en uitkomst naar tevredenheid.

  • Evaluatie na afronding zaak
9

16/11/2017 15:19

Intellectueel eigendom

Daadkrachtig, doortastend en geeft blijkt de klant én de situatie te begrijpen. We kwamen snel ter zake en bouwden ook meteen aan een goede persoonlijke relatie. Zo kan je in één keer de goede afspraken maken en juiste dingen doen.

  • Evaluatie periodiek
9

09/11/2017 17:53

Vastgoed

Goed geholpen, ook nadat de opdracht was afgerond!

  • Evaluatie periodiek
9

07/11/2017 12:58

Intellectueel eigendom

snel, vakkundig en direct advies.

  • Evaluatie periodiek
8

03/10/2017 13:58

Intellectueel eigendom

Efficiënt, daadkrachtig, duidelijk en effectief

  • Evaluatie periodiek
8

11/09/2017 10:16

Intellectueel eigendom

Positieve ervaringen m.b.t. deskundigheid en snelle actie/reactie op juridische vragen/problemen.

  • Evaluatie periodiek
9

05/09/2017 07:01

Arbeidsrecht

Is professioneel behulpzaam en duidelijk

  • Evaluatie na afronding zaak
9

17/07/2017 18:12

Intellectueel eigendom

prima ervaring!

  • Evaluatie periodiek
9

11/07/2017 14:43

Vastgoed

Mijn ervaring is een zeer snelle en accurate manier van adviseren en handelen.

  • Evaluatie na afronding zaak
10

10/07/2017 21:45

Vastgoed

Ik ben wegens een belangen conflict bij mijn rechtsbijstand verzekeraar doorgestuurd naar Kneppelhout. Mijn contact persoon bij Kneppelhout heeft mijn zaak voortvarend aangepakt en door de deskundigheid van mijn contactpersoon is mijn zaak snel tot een goed einde gebracht.

  • Evaluatie na afronding zaak
9

28/06/2017 15:48

Intellectueel eigendom

prima ervaring

  • Evaluatie periodiek
8

28/06/2017 09:14

Intellectueel eigendom

Prima. Advies en communicatie verlopen naar wens.

  • Evaluatie periodiek
6

14/06/2017 14:22

Vastgoed

Ik heb de samenwerking met Kneppelhout als zeer prettig ervaren, de advocaat die ons ondersteund heeft was zeer goed voorbereid en professioneel.

  • Evaluatie na afronding zaak
9

08/06/2017 12:23

Arbeidsrecht

Goede en duidelijke communicatie van waar we naar toe willen en welke weg we daarvoor bewandelen. Overall positief en zeer klantvriendelijk.

  • Evaluatie na afronding zaak